Afkicken op maandag

Op de maandag na de laatste voorstelling krijgen alle bezoekers die online kaartjes hebben gekocht een mail met het verzoek om hun ervaringen te delen. Binnen een minuut zijn de eerste reacties al binnen.

Ik vond het een bijzonder geslaagde avond. Leuk, al die wisselende plaatsen: van verstilling, fraai, markant tot kunstzinnig. Leuke voorstellingen, prachtige muziek, allemaal mensen die vanuit passie en verbinding zich hebben uitgesloofd om een indruk bij me achter te laten. Ik ben zeer positief verrast, vond het super de moeite waard en wil eigenlijk iedereen bedanken voor hun inzet! (publiek)

Helemaal geweldig. Fantastische sfeer, aardige mensen, organisatie die klopt, prachtige scenes, mooie wandeling door de stad, leuke bustochten. Voor herhaling vatbaar. (publiek)

Erg leuk om mee te doen als koorlid. Was zelf wel bekend met muziektheater maar om als koor in samenwerking met een andere jongerenmuziektheatergroep hieraan mee te mogen doen is een prachtige, nieuwe en inspirerende belevenis voor ieder persoonlijk en voor het koor als geheel. Vond het wel intensief 6/8 avonden naast mijn werk, maar snap ook, dat het nodig is en heb het er dubbel en dwars voor over gehad. (speler)

Fantastisch om dit samen met mijn koorgenoten van Novum mee te mogen maken. Het was één groot feest met prachtige herinneringen. Afkicken nu op deze maandagochtend. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. (speler)

Ook ervaringen delen? Dat kan hier.
Meer reacties lezen? Kijk hier.